Ik zoek een

8336PORT

Nedap Ons-NMBRS koppeling

ORT-uren, ziekte-uren, verlof-uren, reiskostendeclaraties en fietsvergoedingen. Met deze koppeling verwerk je deze allemaal automatisch vanuit Nedap Ons in salarissoftware Visma NMBRS. Vaarwel Excels, welkom efficiëntie!

OMNI438

Nedap Ons voor uitzendmedewerkers

Werk jij als planner in de zorg en maak je gebruik van de diensten van uitzendmedewerkers? En lijkt het je handig dat ook deze professionals tijdens hun dienst Nedap Ons kunnen gebruiken? Met OMNI438 kan dat. Tijdelijke zorgmedewerkers krijgen zo precies die toegang tot Nedap Ons die nodig is om goede zorg te bieden en rapportages te schrijven.

8314PORT

NMBRS - Nedap Ons koppeling

Wil je dubbele handelingen voorkomen en het HR-proces en zorgproces goed op elkaar aan laten sluiten? Met 8314PORT doe je maar op één plek medewerkerbeheer. Deze koppeling zorgt ervoor dat al je medewerkersgegevens, contracten en verlofrechten uit salarissoftware Visma NMBRS altijd up-to-date in Nedap Ons staan. Zo zorg je voor informatieveiligheid en minder fouten.

2614PORT

AFAS Ons - koppeling voor medewerkers en contracten

Al je medewerkersgegevens, contracten en verlofrechten uit AFAS altijd up-to-date in Nedap Ons. Zo zorg je voor informatieveiligheid en minder fouten. Ook handig: deze koppeling zet de verlofrechten door naar Nedap Ons. Hierdoor worden de vakantiekaarten en de meer- en minderuren volledig bijgehouden in Nedap Ons en hoef je daarvoor niet meer naar AFAS.

OMNI331

Digitaal ondertekenen vanuit Nedap Ons

Vind jij het uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer terugmailen van toestemmingsformulieren en overeenkomsten niet efficiënt? Onderteken je vanuit Nedap Ons digitaal met de OMNI331-applicatie, dan bespaar je tijd, veel tijd. En je hebt direct inzicht in welke documenten getekend teruggekomen zijn en welke niet. Samen met onze partner Evidos (evidos.nl) zorgen we voor een juridisch gewaarborgd proces.

OMNI427

Geautomatiseerd toekennen van autorisaties

Bespaar tijd door het beheer van je autorisaties te automatiseren. Met deze applicatie worden medewerker-accounts, rollen en bereik automatisch beheerd, mede op basis van informatie uit je HR- of externe roostersysteem. Hierdoor garandeer je privacy en security, omdat medewerkers alleen toegang krijgen tot dossiers waar ze toegang tot behoren te hebben.

OMNI522

Nedap Ons voor werken met Onderaannemers

Eenvoudig en foutloos de gemaakte uren ontvangen van onderaannemers. Dat kan nu met OMNI522. Via dit platform leveren onderaannemers op een gestandaardiseerde manier het overzicht van de gemaakte uren aan, wordt er een automatische controle uitgevoerd en kan de onderaannemer na correctie de aanvraag definitief indienen. Het maakt het leven van hoofdaannemers en onderaannemers een stuk makkelijker.