software van de zorg voor de zorg

Wij willen jouw werk leuker maken. En daarom doen we waar we goed in zijn: het vereenvoudigen van administratieve processen. Zo bespaar je tijd, creëer je een grotere informatieveiligheid en verklein je de kans op fouten. Met onze applicaties en koppelingen verrijken we Nedap Ons en het gebruik van standaardapplicaties, zoals die van AFAS.

OMNIPORT is geboren vanuit een groeiende vraag in de markt, waar nog geen antwoord op was. Namelijk eenvoudige, veilige en schaalbare koppelingen en applicaties om het werken met Nedap Ons prettiger te maken. Zowel Qoden als Accordis, die al veel samenwerkten, zagen dit en besloten hun krachten te bundelen in een nieuwe organisatie. Waar Accordis sterk is in het inrichten van de juiste systemen voor zorgprocessen, heeft Qoden haar sporen verdiend in het ontwikkelen van webapplicaties voor zorgorganisaties. Gezamenlijk zorgt dit voor vele jaren ervaring met ICT in de zorg. Deze kennis en ervaring zetten we in om onze suite met applicaties en oplossingen steeds verder uit te breiden.groeiende softwaresuite

Waar Accordis sterk is in het inrichten van de juiste systemen voor zorgprocessen, heeft Qoden haar sporen verdiend in het ontwikkelen van webapplicaties voor zorg organisaties. Gezamenlijk zorgt dit voor vele jaren ervaring met ICT in de zorg. Deze kennis en ervaring zetten we in om onze suite met applicaties en oplossingen steeds verder uit te breiden.

vindingrijk, verbindend en
met de juiste expertise.

Dat is wat OMNIPORT karakteriseert. Vindingrijk is voor OMNIPORT het vermogen om complexe processen heel eenvoudig te maken. En dit doen we door te luisteren en te doorgronden wat de werkelijke vraag is. Zodat we deze verbinden aan de beste oplossing. Hiervoor zetten we onze kennis en ervaring in die we al eerder succesvol hebben toegepast bij Accordis en Qoden.