8336PORT

Nedap Ons-NMBRS koppeling

ORT-uren, ziekte-uren, verlof-uren, reiskostendeclaraties en fietsvergoedingen. Met deze koppeling verwerk je deze allemaal automatisch vanuit Nedap Ons in salarissoftware Visma NMBRS. Vaarwel Excels, welkom efficiëntie!

Deze koppeling is zowel voor externe salarisverwerkers als voor zorgorganisaties interessant, want het leidt tot een strakker proces, minder fouten en een grotere informatieveiligheid.

Uitgebreide kennis

OMNIPORT heeft uitgebreide kennis van Nedap Ons én van NMBRS. Sterker nog, we gebruiken NMBRS ook voor onze eigen organisatie.

Salarisverwerking in één klap verwerking

Het grote voordeel voor externe salarisverwerkers: de salarisverwerking van meerdere zorgklanten wordt in één klap vereenvoudigd. Een uniform proces en een heel interessant aanbod voor zorgklanten die al gebruikmaken van Nedap Ons! En wanneer externe salarisverwerkers meerdere zorgklanten aansluiten, hebben wij een mooi staffelmodel als tegenprestatie.

Declareren was nog nooit zo eenvoudig

Met onze uitbreiding 8337PORT wordt het ook eenvoudig om reiskostendeclaraties te registreren en uit te betalen. Voor bijvoorbeeld thuiszorginstanties of wijkverpleging scheelt dit veel kostbare tijd.